Kerstmarkt

in Waregem

met indoor winterkermis

waregem.png

Van vrijdag 20 december tot en met maandag 30 december vindt de kerstmarkt in Waregem plaats. Er zijn 47 afsluitbare chalets van 3m x 2,5m die voorzien zijn van elektriciteit en buitenkerstverlichting, er is een mogelijkheid om een dubbele chalet te huren. Ook is er voor iedere chalet een pagodetent van 4m x 4m. De chalet zijn uitgerust met een houten vloerbedekking en tafels en wijnvaten als dit gewenst is.

Elke dag wordt er gezorgd voor animatie en sfeermuziek op de kerstmarkt. Er wordt ook voldoende publiciteit gemaakt op o.a. Radio 2, sociale media en borden langs de openbare wegen rond Waregem. Onderaan de pagina kunt u een plattegrond vinden van hoe de kerstmarkt eruit zal zien.

U kunt zich inschrijven door het overeenstemmend bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE55 751 20044 1244 met de medeling 'kerstmarkt Waregem, het nummer van de chalet van voorkeur en uw e-mailadres'.

De prijs voor 1 chalet is €1500 excl. btw, voor een dubbele chalet komt het op €2900 excl. btw. De factuur wordt per mail naar u verstuurd. Drank- en eetstanden met directe consumptie moeten 20% meer betalen op de boven vermelde prijs.

waregem.png
grondplan waregem.png